Nieuwsberichten

Film Sabina in première met inleiding SDOK

Bestel nú tickets voor vrijdag 29 april 2022 in The Movies

Op vrijdag 29 april om 19.00 uur gaat de film “SABINA” in première in The Movies in Dordrecht. Dit op verzoek van het initiatief ‘Moving Pictures’ van Missie Dordt, die trots is op het feit dat deze film in Dordrecht in première gaat. Bekijk de trailer én boek nú je tickets om bij de première aanwezig te zijn.
Lees meer

Gemarteld voor Christus
De film ‘SABINA’ is het verhaal van hoe Gods liefde een ambitieuze, atheïstische levensgenieter veranderde in een van de grootste christelijke vrouwen van de 20e eeuw. De film begint met Sabina Wurmbrand die haar leven riskeert om de liefde van Christus te tonen aan een drietal nazi-soldaten. Waarom zou een joodse christen haar leven riskeren om haar vijanden te helpen? Ervaar het verbazingwekkende waargebeurde verhaal dat de concepten van liefde en vergeving voor miljoenen mensen over de hele wereld opnieuw heeft gedefinieerd.

Trailer en tickets
Bekijk hier alvast de trailer om een indruk te krijgen van deze oorlogsfilm. De lengte van de film is 2 uur. Klik hier om de tickets te bestellen. De ticketprijs bedraagt 12,50 euro. Een drankje na afloop is hierbij inbegrepen. 

Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK)
De SDOK zal deze avond aanwezig zijn en de introductie op deze première vormgeven. Zij zullen dit doen met de kennis die zij wereldwijd hebben opgedaan in hun contacten met vervolgde christenen.

Meer informatie
Website: missiedordt.nl/movingpictures
E-mail: movingpictures@missiedordt.nl