Nieuwsberichten

‘Break Every Chain’ in The Movies

Op vrijdag 17 juni draait om 19.00 uur de film ‘Break Every Chain’ in The Movies in Dordrecht. Dit filmdrama vertelt het waargebeurde verhaal van Jonathan Hickory. Bekijk nú de trailer en bestel je tickets.
Lees meer

Vele tegenslagen treffen Jonathan.
Totdat hij God vindt.

Filmdrama
Jonathan (Ignacio Matynia) verliest op jonge leeftijd zijn vader. Hij wordt woedend op God. Later wordt hij politieagent. Zijn eerste zaak is erg zwaar, waardoor hij besluit de pijn en herinneringen weg te drinken. Dat maakt hem tot alcoholist en veroorzaakt heftige depressies. Hij kan de emoties, die met zijn werk gepaard gaan, niet aan. Op zijn dieptepunt leert hij God weer te vinden.

De film en zijn regisseur Tim Seafoss ontvingen diverse nominaties op christelijke filmfestivals en won de Gold Award op het Christian Family FilmFestival 2021.

Klik hier voor de trailer.

Tickets
De film wordt gedraaid op verzoek van Moving Pictures, een initiatief van Missie Dordt, Boekhandel Present en Bonfire. Na afloop is er een gezellige nazit in de Diva’s foyer. Kaarten inclusief een drankje naar keuze kosten € 12,50 en zijn te bestellen via: https://www.themoviesdordrecht.nl/films/mov-breaking-every-chain/