Nieuwsberichten

Welkom bij de kerstdienst online

Uitnodigen en aanmelden voor een online viering

Met de campagne “Ik vier online kerst! Doe je met mij mee?” willen Missie Dordt en het Platform Dordtse Kerken bevorderen dat mensen vanuit de huizen een online viering volgen en anderen uitnodigen om mee te kijken. Laat de kerk met kerst (online) voller zijn dan ooit tevoren!
Lees meer

Veel kerken in Dordt zenden hun diensten online uit. De kersttijd is een bijzondere tijd in het kerkelijk jaar. Daarom willen de de twee organisaties Dordtenaren wijzen op de mogelijkheid om ook via internet een dienst te volgen. De website missiedordt.nl/kerstdienst zet alle internet-uitzendingen van de Dordtse kerken op een rij.

Meld je nu aan voor één van de online kerstdiensten in Dordrecht
en ontvang een gratis welkomstpakket.

Waarom?
De kerstdienst is één van de momenten in het jaar waarop veel mensen een kerk binnenstappen. De een geniet van de mooie liederen, de ander van de saamhorigheid die bij kerst hoort. Voor veel kerken is de kerstdienst dus ook hét moment om gasten te verwelkomen. Wij hopen dat juist nu er meer dan ooit buren, collega’s, vrienden en familie de weg weten te vinden naar de (online) kerstdienst.

Wat?
Met het initiatief ‘kerstdienst online’ willen we als Dordtse kerken mensen verwelkomen bij een (online) viering in Dordrecht. Op de website missiedordt.nl/kerstdienst worden deze vermeld. Om de verbondenheid met de online kijkers te onderstrepen, krijgen mensen die zich vooraf aanmelden voor een dienst thuis een welkomstpakketje bezorgd.

Hoe?
Een online dienst bijwonen is heel eenvoudig. Bezoekers gaan naar het YouTube kanaal van de kerk op de aangegeven datum en tijd en klikken op de livestream.

Wil jij iemand uitnodigen?

  1. Verstuur de uitnodigingskaart via sociale media zoals Facebook en Whatsapp.
  2. Nodig mensen persoonlijk uit.
  3. Stimuleer mensen om zich aan te melden via nl/kerstdienst.
  4. Bied aan om samen vanuit huis te kijken.


De twee samenwerkende organisaties hopen dat de boodschap van hoop en licht, die kerken zichtbaar willen maken, in veel huiskamers in Dordrecht zal binnenkomen dankzij de online mogelijkheden. Ga naar
missiedordt.nl/kerstdienst voor aanmelden en meer informatie.

Kies hier een van de uitnodigingen om online te versturen: