Nieuwsberichten

Terugblik inspiratieavond #koninkrijkinjewijk

Een klein begin van een groot ideaal

Broodjes en visjes. Hoe kunnen we dat wat we willen, weten, kennen, kunnen en hebben inzetten voor onze directe woonomgeving? Die vraag stond centraal in de workshop tijdens de inspiratieavond #koninkrijkinjewijk met R3NEW.
Lees meer

We kijken met dankbaarheid terug op een zegenrijke avond. Een volgende stap in de realisatie van onze droom van buurtgerichte bewegingen. Een klein begin van een groot ideaal. Zoals die vijf broodjes en twee visjes. In het vertrouwen dat dit als een olievlek over de stad Dordrecht uitspreid.

Meedoen als buurtverbinder?
Als Missie Dordt hebben we de droom dat elke buurt, wijk of straat wordt geadopteerd door de christenen die er in die wijk wonen. Om zo christen te zijn en de liefde van God te delen op praktische manieren. Wil jij jouw buurtje adopteren als buurtverbinder? Als buurtverbinder vorm je de schakel tussen jouw netwerk in de buurt en Missie Dordt. Heel eenvoudig en zonder verplichtingen. Uiteraard geven we je daarbij graag de gewenste support. Interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Wiebe van Horssen via w.vanhorssen@missiedordt.nl.