Nieuwsberichten

R3NEW inspiratiedag ‘buurtgericht christen zijn’

Ontmoeting en inspiratie voor christenen met een hart voor de buurt

Missie Dordt wil ‘buurtgericht christen zijn’ stimuleren en faciliteren van het initiatief ‘in de buurt’. Daarbij wordt samengewerkt met diverse landelijke organisaties, waaronder R3NEW. Namens deze organisatie nodigen wij je van harte uit voor het R3NEW EVENT op zaterdag 22 juni. De dag voor mensen met een hart voor bloeiende buurten vol licht, liefde en leven.
Lees meer

Buurtgericht christen zijn
Missie Dordt wil ‘buurtgericht christen zijn’ stimuleren en faciliteren van het initiatief ‘in de buurt’. Daarbij wordt samengewerkt met diverse landelijke organisaties, waaronder R3NEW. Namens deze organisatie nodigen wij je van harte uit voor het R3NEW EVENT op 22 juni. De dag voor mensen met een hart voor bloeiende buurten vol licht, liefde en leven.

Op 22 juni vindt het allereerste R3NEW-evenement plaats. Een dag waarop wijkpioniers elkaar ontmoeten en volop inspiratie en inzichten krijgen over het thema: “community”. Deze dag is bedoeld voor iedereen die al actief is binnen een wijkgemeenschap, een wijkgemeenschap wil starten of zich verder wil oriënteren.

Voor wie?
• Wie: Christenen met een hart voor de buurt
• Datum: Zaterdag 22 juni 2024
• Tijd: 10.00-16.00 uur
• Locatie: De Schutterij 10, Veenendaal
• Kosten: Gratis

Veenendaal
Zet dus zaterdag 22 juni alvast in je agenda! De dag wordt gehouden in Veenendaal, is gratis en inclusief lunch. Binnenkort kun je je aanmelden via de website r3new.nl waarop ook meer informatie te vinden is over deze partnerorganisatie.