Nieuwsberichten

Prinsjesdagontbijt ‘de kloof overbruggen’

Ontmoeten, netwerken, inspireren (19 sep ’23)

Ook dit jaar vindt het Prinsjesdagontbijt weer plaats in Dordrecht. Het ontbijt is een laagdrempelig, uitnodigend, inspirerend en vrijblijvend moment van ontmoeten en vindt plaats op dinsdag 19 september 2023 van 7.00-9.00 uur in het gebouw van EG Jozua (Sikkelstraat 2).
Lees meer

Thema en spreekster
Het thema van dit jaar is ‘de kloof overbruggen’. Dit is hetzelfde thema als in 2022. Over dit thema was nog lang niet genoeg gezegd. Daarom hoopt Mirjam Muis, raadslid van de ChristenUnie Molenlanden en actief bij het Leger des Heils, hierop voort te borduren.

Voor wie?
De gasten zijn afkomstig vanuit vele maatschappelijke geledingen, van bedrijfsleven tot zorg en onderwijs en van kerken tot serviceclubs en sport. Kenmerkend is dat de deelnemers zich verbonden voelen, vanuit een christelijke geloofsovertuiging en/of eigen levensbeschouwing, en zich willen inzetten voor de stad.

Aanmelden en meer info?De kosten voor het ontbijt zijn 10,00 euro per person. Aanmelden kan via info@dordtsekerken.nl. Eveneens kan dit mailadres gebruikt worden voor meer informatie.