Nieuwsberichten

Pelgrimstocht: wandelen met … de tijd

De Pelgrimstocht organiseert ‘stilte en delen’ wandelingen

Op vrijdag 13 oktober en de zaterdagen 21 en 28 oktober zijn er weer ‘stilte en delen’ wandelingen. Bij deze wandeling wordt stilgestaan bij de tijd. Wat doet het verleden, het heden en de toekomst met jou? En welke plaats heeft God hierin?
Lees meer

Wandelingen
De Pelgrimstocht brengt mensen, onderweg op hun levenspad, met elkaar in contact om samen op te lopen en elkaars verhaal te delen. We lopen vrijdag 13 oktober om 13.30u en zaterdag 28 oktober om 10.00u bij de De Tongplaat en op zaterdag 21 oktober om 10.00u bij Het Waalbos. De wandelingen duren ongeveer vijf kwartier. Iedereen is welkom!

Samenwerking
Missie Dordt streeft naar ontmoeting, verbinding en samenwerking en is dan ook zondermeer enthousiast over dit initiatief waarin samen wandelen een mooie brug slaat naar onze missie en visie. Daarom draagt Missie Dordt de activiteiten van De Pelgrimstocht een warm hart toe.

Meewandelen?
Heb je zin om mee te wandelen? Meld je dan vooraf aan door een berichtje te sturen naar info@pelgrimstocht.org. Ook voor vragen kan dit mailadres gebruikt worden.

Locatie De Tongplaat: Parkeerplaats Zuidhaven, Dordrecht
Locatie Het Waalbos:   Parkeerplaats Ross Lovell, Waalweg 3, Rijsoor