Nieuwsberichten

Paasgroet met tulpen, narcissen en witte rozen

Doe mee met de Paasactie 2022

Pasen is het feest van nieuw leven, de opstanding van Christus. Met het initiatief Paasactie 2022 willen we vanuit de Dordtse Kerken op of rondom Palmpasen een bloemengroet brengen bij Dordtenaren en hen uitnodigen voor een Paasdienst.
Lees meer

Missie Dordt wil het graag mogelijk maken voor de Dordtse kerken om Dordtenaren te bemoedigen door een bloemengroet te bezorgen. De bloemen en witte rozen worden voorzien van een ansichtkaart met daarop een paasgroet en een verwijzing naar missiedordt.nl/pasen waarop de kerkdiensten/bijeenkomsten rondom Pasen worden gepubliceerd. Daarnaast is er ruimte voor een persoonlijke Paasgroet.

De afstemming, de promotie en de bloemen met ansichtkaarten worden door Missie Dordt geregeld. Van de kerken wordt het volgende verwacht:

  1. Aanmelden. Het aanmelden van kerkdiensten en bestellen van bloesemtakken of witte rozen kan t/m donderdag 31 maart 2022 bij Riëtte Bunk via secretariaat@missiedordt.nl.
  2. Afhalen. Het afhalen van de bloemen en ansichtkaarten kan op donderdag 7 april 2022 tussen 10.00 en 14.00 uur (of in overleg) bij EG Jozua (Sikkelstraat 2, 3319 LJ).
  3. Uitdelen. Het uitdelen van de bloemengroet kan op of rondom Palmpasen (zondag 10 april), zodat mensen uitgenodigd kunnen worden voor een Paasdienst (zondag 17 april).


De bloemen worden door Missie Dordt tegen of onder de kostprijs gefactureerd.

  • Witte rozen á € 1,- per stuk
  • Tulpen á € 1,- per bosje van 5 stuks
  • Narcissen á € 1,- per bos van 10 stuks


Doet jouw kerk of gemeente ook mee met het verspreiden van deze bloemengroet? We zien uit naar je aanmelding en bestelling van de bloemen.

Meer informatie?
Neem contact op met Anne van den Berg via a.vandenberg@missiedordt.nl of 06 – 18 13 96 74.

Mocht er de expliciete wens zijn om de bloemen met Pasen uit te delen, dan is dit in onderling overleg mogelijk.