Nieuwsberichten

Paasbloemengroet voor duizenden Dordtenaren

Bestel eenvoudig en snel bloemen met gratis ansichtkaarten

De jaarlijkse Paasbloemengroet, georganiseerd door Missie Dordt, is inmiddels een gewaardeerde traditie geworden op het eiland van Dordrecht. Kerken, individuen en initiatieven slaan de handen ineen om rond Pasen duizenden Dordtenaren te bereiken. Ook dit jaar zal de Paasbloemengroet plaatsvinden op zaterdag 23 maart. Ontdek meer over deze actie en hoe je eenvoudig en snel bloemen kunt bestellen, inclusief gratis ansichtkaarten (voorbedrukt of blanco).
Lees meer

De Paasbloemengroet bestaat uit:
• Een witte kwaliteitsroos voor €0,75 per stuk
• Een bosje narcissen (5 stelen) voor €0,75 per stuk
• Een bosje tulpen (5 stelen) voor €1,50 per stuk

Elke groet wordt vergezeld van een kaartje. Het doel is eenvoudigweg om buurtgenoten en wijkbewoners namens de kerk te begroeten en iets van de Paasboodschap te delen. De Paasgroet wordt ondersteund door de paascampagne ‘Welkom in de kerk’, die bestaat uit een commercial, (raam)posters, lantaarnpaaldisplays en advertenties.

Missie Dordt faciliteert en coördineert deze actie. De bloemen worden geleverd door een bloemist tegen kostprijs. Kerken, individuen en initiatieven kunnen zich aanmelden tot en met 18 maart 2024.

Van de deelnemende kerken wordt het volgende verwacht:
1. Aanmelden vóór 18 maart via coordinator@missiedordt.nl.
2. Afhalen op zaterdag 23 maart tussen 9.00 en 11.00 uur op de parkeerplaats bij De Wijnstok.
3. Uitdelen van Paasbloemengroet op zaterdag 23 of zondag 24 maart.
4. Bijdragen tegen kostprijs.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met onze missionair coördinator Sietske van Hartingsveldt via coordinator@missiedordt.nl of telefonisch via 06-33606533.