Nieuwsberichten

Oproep: open lucht aanbidding en evangelisatie

Projectgroep interculturele kerken doet oproep tot samenwerking

In Dordrecht zijn circa 30 interculturele kerken en gemeenten actief. Vorig jaar vormde zich een projectgroep met leden van 5 verschillende kerken om de onderlinge verbinding te versterken. In september organiseerden zij een inspirerende netwerklunch waar deelnemers hun toekomstige verlangens deelden. Nu roept de projectgroep Dordtse kerken op om deel te nemen aan twee nieuwe initiatieven: een open lucht aanbiddingsdienst en een gezamenlijke evangelisatieactie.
Lees meer

Open lucht aanbiddingsdienst
Een van de verlangens is dat aanbiddingsleiders van verschillende kerken intensiever gaan samenwerken. Het idee is om gezamenlijke aanbiddingsdiensten te organiseren en zelfs een keer gezamenlijk op te treden in de open lucht. Dit versterkt niet alleen de band tussen de kerken, maar biedt ook een unieke gelegenheid om het geloof te delen. Voor meer informatie en om deel te nemen aan dit initiatief, kun je contact opnemen met Audie Ton via audie.ton@gmail.com.

Gezamenlijke evangelisatie
Een andere wens is de organisatie van een dag van evangelisatie die alle wijken van Dordrecht bestrijkt. De projectgroep roept voorgangers en kerkleden van alle interculturele kerken op om deel te nemen aan deze gezamenlijke inspanning. Hierbij wordt gestart met een gezamenlijke aftrap om de kracht van eenheid te benadrukken. Voor meer informatie en om deel te nemen aan dit missionaire initiatief, kun je contact opnemen met Sorendly Nathanael via s.n.urbano@hotmail.com.

De projectgroep wil samen bouwen aan een sterke en betrokken interculturele kerkgemeenschap. Ben je geïnteresseerd geraakt? Doe mee aan deze inspirerende initiatieven en draag bij aan de bloeiende samenwerking tussen de interculturele kerken en evangelisatie in onze stad.