Nieuwsberichten

Nieuw! EC-Bijbelcursus nu ook in Dordrecht

Gratis proefles op 7 en 21 september

Het Evangelisch College biedt met ingang van september haar interkerkelijke Bijbelcursus nu ook in Dordrecht. De EC-Bijbelcursus is er voor iedereen die wil groeien in geloof en meer wil begrijpen van de grote lijn en de samenhang van de Bijbel. Ter kennismaking zijn de lessen op 7 en 21 september gratis te volgen.
Lees meer

In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het dagelijks leven. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt doorgaans één Bijbelboek behandeld.

Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke EC-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen zo’n 1000 christenen deze cursus. De nieuwe cursuslocatie in Dordrecht biedt mensen in deze omgeving de kans om dichtbij inspirerend en gedegen Bijbelonderwijs te volgen.

Dordrecht
In Dordrecht zijn de lessen op de eerste en derde woensdag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur en wordt aangeboden in het kerkgebouw van Gemeente Eljakim aan de Jan Ligthartlaan 3. De lessen worden verzorgd door de docenten Henriëtte van Nes (Oude Testament) en Cees van Nes (Nieuwe Testament).

Gratis lessen volgen
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om op 7 en 21 september gratis en vrijblijvend de lessen bij te wonen. Van te voren aanmelden via de website wordt gewaardeerd.

Meer informatie?
Meer lezen over de cursus en aanmelden voor een proefles kan op de website van het Evangelisch College: www.evangelisch-college.nl/bijbelcursus.