Nieuwsberichten

Missionaire kans: The Passion kijkavond

Bestel het The Passion kijkavond pakket van Alpha Nederland

Beleef The Passion, het muzikale paasevenement, dit jaar eens met een groep mensen in de kerk. Een pakket met materialen helpt je om deze avond goed te organiseren. Dit pakket is samen met Alpha Nederland tot stand gekomen.
Lees meer

Muzikaal paasverhaal
Op Witte Donderdag 28 maart vindt de 14e editie van het KRO-NCRV-programma The Passion plaats in Zeist. The Passion brengt het paasverhaal op een vernieuwende, muzikale manier onder de aandacht van veel mensen die niet (meer) in een kerk komen.

Jaarlijks ritueel
The Passion brengt het paasverhaal over het sterven en de opstanding van Jezus dicht bij miljoenen Nederlanders. Het is een jaarlijks ritueel geworden waar veel mensen stilstaan bij waar het echt om draait in het leven. Het samen kijken van The Passion is een mooie missionaire kans.

The Passion pakket
Organiseer een laagdrempelige kijkavond waarbij mensen van buiten de kerk samenkomen om in jouw kerkgebouw live The Passion te kijken. In het pakket vind je materialen die je ondersteunen om deze avond goed te organiseren. Naast promotiematerialen zoals posters en uitnodigingen zit er een beknopte handleiding in het pakket. Daarnaast zitten er setjes gesprekskaarten om na afloop van The Passion door te praten over het paasevangelie.

Beleef The Passion in de gemeente met een kijkavond