Nieuwsberichten

Meedoen met jongerenprogramma Seven+

Ontdek de zeven werken van barmhartigheid

Met Seven+ doorlopen jongeren in de leeftijd van de middelbare school de zeven werken van barmhartigheid op een praktische manier. Op deze wijze worden de jongeren bewust gemaakt rondom thema’s als barmhartigheid en gerechtigheid. Daarnaast is het een mooie manier om als jongeren van verschillende kerken met elkaar in contact te komen.
Lees meer

Het initiatief Seven+ is geïnitieerd door de PKN Wijkgemeente Dubbeldam ‘De Wijnstok’, maar zij hebben het verlangen om dit initiatief vorm te geven met meerdere kerken, catechesegroepen, jeugdclubs en/of verenigingen in Dordrecht.  

Klik hier voor het projectplan met meer informatie.

Meedoen
Alle kerken, catechesegroepen, jeugdclubs en verenigingen zijn welkom om mee te doen en aan te sluiten bij Seven+. Elke groep die zich aansluit is verantwoordelijk om één activiteit vorm te geven. Deze activiteiten worden verdeeld tijdens de voorbereidingsbijeenkomst.

Aanmelden en meer informatie?
Wil jij met jouw club, vereniging of groep meedoen? Meld je dan voor 1 maart aan bij Jelle ’t Lam via coordinator@missiedordt.nl. Vervolgens wordt een voorbereidingsbijeenkomst gepland met de verschillende deelnemers.