Nieuwsberichten

Jesus in the streets voor Stadsklooster Dordrecht

Ontmoeting, aanbidding en gebed op zaterdag 16 december 

Het initiatief ‘Jesus in the streets’ wil samen met christenen, kerken en geloofsgemeenschappen de liefde van Jezus laten reflecteren in de straten van Dordrecht. Met dat doel wordt op zaterdag 16 december 2023 van 19.00-22.00 uur een openlucht bijeenkomst in de Dordtse binnenstad gehouden. Het verzamel- en vertrekpunt is voor het Stadsklooster Dordrecht.
Lees meer

• Wanneer: zaterdag 16 december 2023 van 19.00-22.00 uur
• Waar: Verzamelen voor Stadsklooster Dordrecht (Vriesestraat 117)
• Wat: ontmoeting, aanbidding en gebed
• Wie: christenen, kerken en geloofsgemeenschappen (interkerkelijk)

Ontmoeting, aanbidding en gebed
Dit zijn de drie ingrediënten van deze manifestatie, die uiteraard conform de daarvoor geldende richtlijnen wordt gemeld bij de gemeente Dordrecht. De ontmoeting tussen stadsgenoten wordt gefaciliteerd met gratis ijs, koffie en baksels. De aanbidding wordt verzorgd door diverse muziekgroepen die daaraan willen bijdragen. Het gebed is de motor van de manifestatie, want als wij bidden, werkt God.

Meer informatie en meedoen
De organisatie van de manifestatie is eenvoudig en heeft een breed interkerkelijke insteek, vanuit de verbinding in Jezus Christus, Gods Zoon, de Redder. Christenen die het bovenstaande verlangen delen, kunnen eenvoudig aanhaken. Om 19.00 uur is er een gezamenlijk moment voor het Stadsklooster Dordrecht (Vriesestraat 117). Vervolgens gaan deelnemers uiteen om het evangelie op straat te delen. Iedereen is van harte welkom!