Nieuwsberichten

Global Leadership Summit

Laat je inspireren het beste uit jezelf te halen

Stichting Opwekking organiseert ook dit jaar weer een Global Leadership Summit (GLS) in de Drechtsteden, dit jaar op 24 en 25 november in Zwijndrecht (Nehemia Ministries).
Lees meer

De Global Leadership Summit (GLS) is een tweedaagse, wereldwijde conferentie voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen, met topsprekers die via videoprojectie te volgen zijn. Een actueel en interactief programma daagt je uit het beste uit jezelf te halen en helpt je de vertaalslag naar je eigen situatie te maken. De GLS 2022-2023 vindt plaats op 25 en 26 november in de Drechtsteden (Nehemia, Zwijndrecht), en op 27 en 28 januari in Veenendaal (Basiliek).

Al bijna 10 jaar organiseert Stichting Opwekking de Global Leadership Summit (GLS). De GLS is een tweedaagse leiderschapsconferentie voor leiders van kerken en gemeenten, maar ook voor leiders in het bedrijfsleven, gezondheidszorg en alle andere sectoren van de maatschappij. Het is een unieke mogelijkheid om deze twee groepen leiders samen te inspireren met Bijbelse waarheden over leiderschap, management, persoonlijk leiderschap en nog veel meer.

Deelname aan de hele conferentie kost €95,- (voor studenten €49,-). Het is ook mogelijk om een ticket voor één dag te  bestellen.
Meer informatie over de GLS te vinden op globalleadershipsummit.nl