Nieuwsberichten

Gebedstiendaagse “Uw Koninkrijk Kome”

Bid tussen Hemelvaart en Pinksteren specifiek voor vijf mensen in jouw netwerk

Het mooiste dat je voor iemand in je omgeving kunt doen is bidden. En als we bidden, doen we dat met het oog op het Koninkrijk van God. Een uitgelezen kans daarvoor is de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren. De periode waarin de discipelen vol verwachting uitkeken naar de komst van Gods Koninkrijk en de komst van de heilige Geest.
Lees meer

Op initiatief van de Anglicaanse Kerk worden christenen wereldwijd opgeroepen om tussen Hemelvaart en Pinksteren te bidden om de komst van het Koninkrijk. Bij dit initiatief sluiten de IZB, Alpha Nederland en 24/7prayer aan. En ook Eerst Dit, EO, Opwekking, GZB, verschillende kerkelijke denominaties en de kindermateriaalmakers van de Wonderwolk zijn van betrokken.

Missie Dordt stimuleert dit initiatief vanuit de kernteams Alpha en Stadsgebed. Op Pinksterfestival VUUR ontvang je bij de stand van Missie Dordt gratis een gebedsdagboek en boekenlegger.

Bid je mee?

Tien dagen lang bid je heel specifiek voor vijf mensen in jouw netwerk: een vriend of familielid, je naaste buren of een collega op je werk. Je bidt dat ze Jezus leren kennen.  

Download of bestel het gebedsdagboek en de boekenlegger. Of meld je hier aan voor de gratis Connect App. Dan ontvang je tussen 18 en 28 mei 2023 dagelijks een reminder voor jouw gebed.