Nieuwsberichten

Eerste bijeenkomst van Bijbeljaar 2022

Zondag 13 februari bespreking van de Evangeliën

Meer dan 80 Dordtenaren hebben zich aangemeld om van 1 januari t/m 31 december 2022 de bijbel chronologisch te lezen. Maandelijks worden er bijeenkomsten georganiseerd waarbij de lezers terugblikken op de gelezen hoofdstukken en waarbij er ruimte is om met elkaar vragen te bespreken die bij lezers zijn opgekomen. De eerste bijeenkomst van Bijbeljaar 2022 is op zondag 13 februari.
Lees meer

Ds. Paul Wansink
De bijeenkomst op zondag 13 februari zal geleid worden door ds. Paul Wansink, voorganger van de Grote Kerk. Deze avond staan de Evangeliën centraal. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen, zoals: “Waarom is het evangelie van Johannes zo anders dan van de drie andere schrijvers?” en “Waarom zegt Jezus dat men niet over de wonderen mag praten?”

Nieuwe kerkzaal
De bijeenkomst wordt gehouden in de nieuwe kerkzaal van PKN Dubbeldam ‘De Wijnstok’ aan de Dubbelsteynlaan West 70, 3319 EM Dordrecht. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.45, de avond start om 20.00.  De bijeenkomst zal naar verwachting een uur duren.

Meer informatie?
Wie meeleest met Bijbeljaar 2022 is van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Als er vooraf vragen zijn, mail dan naar bijbeljaar2022@missiedordt.nl of ga naar misssiedordt.nl/bijbeljaar.