Nieuwsberichten

Campagne ‘Welkom in de kerk’

Een ‘warme’ uitnodiging aan elke Dordtenaar

Missie Dordt en het Platform Dordtse Kerken hebben de actie ‘Welkom in de Kerk’ opgezet. Dit is een initiatief waarmee we in aanloop naar Kerst 2022 zoveel mogelijk Dordtenaren (hernieuwd) willen verwelkomen in de kerk.
Lees meer

Het plan
In de week voorafgaand aan Kerst wordt in Dordrecht een grote campagne opgezet. De campagne heeft als doel dat meer Dordtenaren naar de kerk komen, zodat zij daar iets mogen proeven van het evangelie van Jezus Christus.

We willen dit bereiken door middel van persoonlijk uitnodigen en ondersteunend promotiemateriaal dat duidelijk in de stad zichtbaar is. Dordtenaren krijgen zo van meerdere kanten een warme, liefdevolle boodschap die hen verwelkomt in één van de kerken van Dordrecht.

Het promotiemateriaal bestaat o.a. uit vijftig A0-displays, visitekaartjes, een advertentie in de lokale krant, een persbericht naar diverse media, een website met kerkenoverzicht, een tweetal promotievideo’s, een ‘advertorial’ en nieuwsitem op RTV Dordrecht en een onlinecampagne.

Meedoen en/of meer informatie?
Voor dit initiatief is de medewerking en (financiële) bijdrage van kerken essentieel. Wilt u als kerk meedoen en (financiële) bijdrage leveren aan deze campagne? Neem dan contact op met onze missionair coördinator Jelle ’t Lam via coordinator@missiedordt.nl of 06-82067713.