Nieuwsberichten

Campagne ‘Welkom in de kerk’ van start

Wie nodig jij uit voor de kerstdienst?

Dordtenaren uitnodigen voor de kerkdiensten met kerst: dat is het doel van de campagne ‘Welkom in de kerk’. Doormiddel van reclameborden, advertenties, advertorials en persoonlijke uitnodigingskaarten willen we zoveel mogelijk mensen uitnodigen voor de kerkdiensten.
Lees meer

Missie Dordt en het Platform Dordtse Kerken hebben de actie ‘Welkom in de Kerk’ opgezet. Een initiatief waarmee we in aanloop naar kerst 2022 zoveel mogelijk Dordtenaren (hernieuwd) willen verwelkomen in de kerk.

De campagne
In de week voorafgaand aan Kerst wordt in Dordrecht een grote campagne opgezet. De campagne heeft als doel dat meer Dordtenaren naar de kerk komen, zodat zij daar iets mogen proeven van het evangelie van Jezus Christus.

We willen dit bereiken door middel van persoonlijk uitnodigen en ondersteunend promotiemateriaal dat duidelijk in de stad zichtbaar is. Dordtenaren krijgen zo van meerdere kanten een warme, liefdevolle boodschap die hen verwelkomt in één van de kerken van Dordrecht.

Het promotiemateriaal bestaat o.a. uit vijftig A0-displays, visitekaartjes, een advertentie in de lokale krant, een persbericht naar diverse media, een website met kerkenoverzicht, een promotievideo, een ‘advertorial’ en nieuwsitem op RTV Dordrecht en een onlinecampagne.

Via deze link kan de ‘advertorial’ bekeken worden: Welkom in de Kerk 2022.

Wie nodig jij uit?
Nu de campagne van start is gegaan, is het de vraag: wie nodig jij uit voor de kerstdienst? Hoe mooi zou het zijn als we allemaal een buurvrouw, collega of vriend(in) naar de kerk meenemen? Want iedereen is welkom in de kerk!

Meedoen en/of meer informatie?
Voor dit initiatief is de medewerking en (financiële) bijdrage van kerken essentieel. Wilt u als kerk meedoen en een (financiële) bijdrage leveren aan deze campagne? Neem dan contact op met onze missionair coördinator Jelle ’t Lam via coordinator@missiedordt.nl of 06-82067713