Nieuwsberichten

Beheerder en inspirator gezocht voor ‘in de buurt’

Ga jij onze partytent en koffiekar beheren of buurtgericht christen zijn stimuleren?

Missie Dordt wil buurtgericht christen-zijn stimuleren en faciliteren met het nieuwe initiatief ‘In de buurt’. In verschillende buurten van Dordrecht zijn al enthousiaste buurtverbinders actief. Lijkt het je mooi om hieraan bij te dragen? Dat kan door een rol op je te nemen waarbij je buurtverbinders inspireert of juist heel praktisch faciliteert.
Lees meer

Praktische beheerder
Voor diverse buurtinitiatieven is praktische hulp nodig, zoals het beheren van een partytent, ijs- of koffiekar, banners en ander materiaal. Deze staan in een centrale opslag en worden gebruikt bij allerlei buurtinitiatieven. Als praktisch ingesteld persoon faciliteer en ontzorg jij de buurtverbinders door het gebruik van de materialen te coördineren.

Inspirerende coördinator
Ook zijn we op zoek naar een bevlogen persoon die mensen inspireert en enthousiasmeert om buurtgericht christen te zijn. Dit omvat onder andere het organiseren van inspiratiebijeenkomsten, trainingen en overlegmomenten in samenwerking met Missie Dordt. Als aanspreekpunt voor het kernteam verzorg je ook de communicatie.

Interesse?
Heb je interesse of vragen over het initiatief of de vacatures? Neem dan contact op met Wiebe van Horssen via 06-28196630 of stuur een e-mail naar w.vanhorssen@missiedordt.nl.