Nieuwsberichten

Aftrap ‘Meet the Singles’ in Stadsklooster

Eerste evenement van ‘Meet the Singles’ in Dordrecht

Missie Dordt brengt vanuit haar stadsbrede netwerk het initiatief van ‘Meet the Singles’ onder de aandacht. Op vrijdagavond 26 april trapt het initiatief in het Stadsklooster Dordt af met een event voor christelijke singles in de Drechtsteden.
Lees meer

Tijdens de avond (van 19.45 tot 22.30 uur) zullen de mouwen worden opgestroopt en kunnen deelnemers genieten van een hapje en een drankje.
Winifred Roggekamp neemt de aanwezigen op een interactieve wijze mee in de ontmoeting en het gesprek met andere singles. En natuurlijk is er na afloop volop gelegenheid om te borrelen, waarbij het eerste drankje bij de prijs is inbegrepen.

Ben jij een christelijke single uit de Drechtsteden (tussen de 30 en 50 jaar) en wil je dit event niet missen, meld je dan aan vóór 10 april 2024. Stuur een e-mail naar meetthesingles078@gmail.com waarin je je naam, geslacht, leeftijd en woonplaats vermeldt.
Na 10 april ontvang je van de initiatiefneemsters Marjolein en Hanneke een bevestiging van je aanmelding en meer informatie.