Nieuwsberichten

Activiteiten Stichting De Pelgrimstocht

Wandel met Henri Nouwen of loop het Jabikspaad. Stichting De Pelgrimstocht organiseert de komende tijd weer verschillende activiteiten. De missie van Stichting de Pelgrimstocht is om mensen met verschillende levensvragen en diverse achtergronden met elkaar in gesprek te laten gaan over hun leven en welke plaats God heeft in hun leven. Want ieder mens onderweg heeft iemand nodig om zijn verhaal te delen.
Lees meer

Wandelen met… Henri Nouwen 

Op vrijdag 17 maart om 13.30 uur en op zaterdag 25 maart om 10.00 uur worden er wandelingen georganiseerd waar al wandelend wordt nagedacht over de woorden van Henri Nouwen. Priester Henri Nouwen schreef veel boeken rond Christelijke spiritualiteit. Wat heeft hij ons te vertellen? Waar raken ze ons leven? We delen onze gedachten en verhalen met elkaar. 

Het Jabikspaad lopen in Friesland  

We lopen met een kleine groep een deel van het Jabikspaad. Dit is het deel van de route naar Santiago de Compostella dat van Friesland naar Overijssel loopt. De wandeling vindt plaats vanaf woensdag 17 mei tot en met zondag 21 mei 2023. De kosten van de tocht zijn €250 exclusief de reis.  

Meer informatie en aanmelden? 

Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen via info@pelgrimstocht.org. Ook verwijzen wij naar de website www.pelgrimstocht.org