Nieuwsberichten

2e stadsbrede kerstcampagne ‘Welkom in de Kerk’

Boodschap: In de kerk vind ik licht, hoop, verbinding, Jezus

Net als vorig jaar lanceert Missie Dordt i.s.m. het Platform Dordtse Kerken het initiatief ‘Welkom in de Kerk’ met Kerst. De aansprekende interkerkelijke kerstcampagne start dit jaar al vanaf 5 december met verschillende media-uitingen die Dordtenaren uitnodigen om met of rondom Kerst een dienst of viering in Dordrecht bij te wonen.
Lees meer

Campagne
Doel van de campagne is dat meer Dordtenaren voor het eerst of opnieuw (met/rondom Kerst) de weg naar de kerk weten te vinden, zodat zij daar (nader) kennismaken met het kerstevangelie. We willen dit bereiken door middel van persoonlijk uitnodigen en een ondersteunende campagne die duidelijk zichtbaar is in de hele stad. Dordtenaren krijgen zo van meerdere kanten een persoonlijke, warme en liefdevolle boodschap die hen verwelkomt in de kerken van Dordrecht.

Promotiemateriaal
Het promotiemateriaal bestaat uit vijftig A0-displays (borden) langs de kant van de weg, A3-posters en A6-ansichtkaarten op bestelling, twee advertenties en een overzicht van alle kerstdiensten in de lokale krant, een persbericht naar lokale media, een website met een overzicht van kerstdiensten, een promotievideo m.m.v. vier Dordtenaren en een online campagne.

Meer informatie?
Alle kerken van Dordrecht ontvangen in de maand oktober vanuit Missie Dordt een informatiebrief en het projectplan waarin uitleg wordt gegeven over de campagne en kerken worden uitgenodigd om mee te doen. Voor informatie kun je ook een mail sturen naar welkomindekerk@missiedordt.nl. Aan de website van dit initiatief wordt momenteel nog gewerkt.