Nieuwsberichten

24-7 Prayer, Openlucht Aanbidding, Samen Getuigen!

Revival Week in Dordrecht: zondag 22 t/m zondag 29 september

Misschien heb je het al gemerkt: er gebeuren bijzondere dingen in Dordrecht. Er zit beweging in de stad. God is aan het werk en wij mogen daarbij aansluiten. Op een bijzondere wijze komen dingen samen, waaronder het verlangen naar een interkerkelijke revival week in Dordrecht van zondag 22 tot en met zondag 29 september. Een week van 24-7 gebed, afgesloten met openlucht aanbidding en samen getuigen. Wil je op korte termijn aanhaken bij de groep christenen die deze droom wil verwezenlijken? Laat het ons voor 15 juni weten, zodat we nog voor de zomer een moment kunnen plannen om elkaar te ontmoeten, samen te bidden en de plannen te concretiseren.
Lees meer

24-7 Gebedsweek
Het verlangen is begonnen met de visie van de 24-7 Prayer beweging om in Dordrecht aan te haken bij het jaar van gebed in de week van 22 tot en met 29 september. Aan het begin van het nieuwe seizoen willen we samen op onze knieën gaan voor een nieuw geestelijk seizoen. 24-7 Prayer Dordrecht droomt van een stad die in vuur en vlam staat voor Koning Jezus, waar liefde heerst en christenen impact hebben. We geloven dat als wij bidden, God werkt. De week van gebed zal plaatsvinden in het Huis van Gebed in het Patrimonium.

Aanbidden en Getuigen!
Als wij samen gaan bidden, ontstaat er ook beweging. Daarom sluiten we de week af met openlucht aanbidding in één van de parken van Dordrecht en een ‘outreach’ om in de parken, op de pleinen en in de straten te getuigen van de liefde van Christus. We werken hierin samen met de beweging ‘Jesus in the Streets’, die niets liever wil dan een beweging van aanbidden, ontmoeten en getuigen stimuleren en faciliteren.

Samen op Weg
Het verlangen voor de Revival Week in Dordrecht is bottom-up ontstaan, uit het verlangen van een interkerkelijke groep christenen om hier écht samen invulling aan te geven. Samen met God, samen met kerken en geloofsgemeenschappen, samen met iedereen die Jezus liefheeft. Wil je meebidden, meedenken en meedoen in het projectteam? Laat het dan voor 15 juni weten aan Wiebe van Horssen via w.vanhorssen@missiedordt.nl. Vervolgens plannen we snel een datum om invulling te geven aan deze droom.