Goed nieuws voor de stad

Nieuwsberichten

Zondagavondzang weer van start

Iedereen is welkom op zondag 29 augustus om samen te zingen. Bijna anderhalf jaar geleden hebben wij voor het laatst gezongen in Vreedonk. Sindsdien is de zondagavondzang vanwege de coronamaatregelen niet meer bijeen geweest om te zingen in Vreedonk en Crabbehoff, het tegenwoordige Crabbehoven.
Lees meer

Nu is er het voornemen om zondag 29 augustus weer te gaan zingen in Crabbehoven. We hebben nog wel te maken met voorzorgsmaatregelen zoals de anderhalve meter en het aantal bezoekers!

Bemoediging

Mensen bemoedigen en een hart onder de riem steken in moeilijke tijden. Daar is de zondagavondzang ooit om begonnen. Samen zingen in het zorgcentrum met bewoners en vrijwilligers; jong en oud, mensen uit allerlei kerken. Door de zang brengen we mensen bij elkaar. We bemoedigen de bewoners, maar het samen zingen raakt en bemoedigt ook de vrijwilligers zelf. Elke zondagavond van 19.45u tot 20.30u komen we samen om te zingen. 

Data

  • 29 augustus Crabbehoven
  • 12 september Crabbehoven
  • 26 september Crabbehoven

Overige data: Rooster zondagavondzag 2021

Meezingen?

Wil je komen zingen in augustus/september 2021? Geef dit dan even per mail door aan coördinator Ad Euser via zondagavondzang@missiedordt.nl.

Namens de zondagavondzang

Ad Euser, 06-26078348

Onze missie

Mensen bemoedigen en een hart onder de riem steken in moeilijke tijden. Daar is de zondagavondzang ooit om begonnen. Samen zingen in een zorgcentrum met bewoners en vrijwilligers; jong en oud, mensen uit allerlei kerken. Door de zang brengen we mensen bij elkaar. We bemoedigen de bewoners, maar het samen zingen raakt en bemoedigt ook de vrijwilligers zelf.

Luister het favoriete verzoeknummer!

Al gaan we zondags naar verschillende kerken, hier ervaar ik dat de kerkmuren wegvallen.

Hoe doen we dat?

Op zondagavonden wordt er gezongen. Dit gebeurt in  woonzorgcentrum Crabbehoven om de twee weken en eens per maand in Prinsemarij.

Crabbehoven

In Crabbehoven wordt van 19.00-19.45 uur gezongen. We zingen uit de liederenbundel van Johannes de Heer. Mensen mogen ter plekke liederen opgeven. Naast de ouderen zitten gastvrouwen en gastheren, die helpen het lied op te zoeken in de liedbundel.

Prinsemarij

Sinds najaar 2021 is daar ook het maandelijkse zingen in de Prinsemarij nog bijgekomen.In de Prinsemarij is het wat eerder, van 19.00-19.45uur. We zingen uit de liedbundel Hemelhoog. Mensen mogen ter plekke liederen opgeven. 

Iedereen welkom

De groep zangers is gevarieerd van leeftijd en komt uit verschillende kerkelijke gemeenten in Dordrecht. 

Op Eerste Kerstdag is er een bijzonder zangmoment. Dan komen we om 6 uur in de ochtend samen in Crabbenhoven om de bewoners wakker te zingen met kerstliederen.

Nieuws

Activiteiten

Geen evenementen gevonden!

Volg ons op facebook

Je bericht is verstuurd. Dankjewel! Je ontvangt een bevestiging in de mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!