Nieuwsberichten

Zangers en vrijwilligers voor Feest van Hoop

Hoe bijzonder is het dat Missie Dordt op zondag 1 augustus podium heeft gekregen op de Dordtse Feesten! Een fantastische mogelijkheid om samen te getuigen van de christelijke hoop door te zingen, musiceren, luisteren en er te zijn.
Lees meer

De gemeente Dordrecht organiseert deze zomer Dordtse Feesten op de Energiekade en in het Wantijpark. Het is bijzonder dat daar ook ruimte is gegeven aan Missie Dordt en samenwerkende kerken voor het organiseren van een Feest van Hoop.  

Ook zin om mee te doen?

We zijn op zoek naar mensen die drie avonden (30 juni, 7 juli en 21 juli) willen besteden aan het oefenen van mooie liederen zoals Toekomst vol van Hoop die we als projectkoor uitvoeren. De generale repetitie houden we op zaterdag 31 juli. We doen dit in samenwerking met de artiesten en onder leiding van Bert van der Weiden. Op de website van Missie Dordt volgt meer informatie. Deelname betekent ook dat je vrij toegang krijgt tot een of meer programma’s van 1 augustus. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden om bij te dragen:

  • Lever een bijdrage aan het voorprogramma;
  • Geef je op als vrijwilliger voor 1 augustus (logistiek, catering, techniek, etc.);
  • Bid mee voor een bijzonder Feest van Hoop;
  • Ondersteun met je gift, zodat we het feest voor iedereen toegankelijk kunnen houden.

 

Voor het aanmelden voor een van bovenstaande mogelijkheden, of voor meer informatie, mail naar communicatie@missiedordt.nl.

Tickets à €10,- zijn verkrijgbaar via de website van www.dordtsefeesten.nl

 

Missie Dordt – projectgroep Feest van Hoop