Nieuwsberichten

Interkerkelijke Youth Alpha 18+

In januari 2022 start er een interkerkelijke Youth Alpha 18+. De wens is om een stadsbreed interkerkelijk team te vormen die invulling gaat geven aan deze cursus. We hopen met dit team jongeren via verschillende kerken uit te nodigen. Geïnteresseerd? Lees meer en neem contact op.
Lees meer

Wat is de bedoeling?

Met jongeren nadenken over wat geloven inhoudt, stilstaan bij wat de Bijbel en onze hemelse Vader ons te zeggen hebben in het leven van alledag. Met elkaar aan de hand van de Alpha cursus doorspreken over thema’s die voor jongvolwassenen belangrijk zijn.

Waarom Alpha 18+?
De Alpha 18+ is er voor jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar. Juist voor hen die zoekend zijn naar wat kerk en geloof betekenen. Vanuit de interkerkelijke Alpha ontmoeten jongvolwassenen elkaar en gaan ze samen op ontdekkingsreis. 

Hoe meedoen?
Op initiatief van GKV De Kandelaarkerk is een interkerkelijk kernteam gevormd. Er zijn echter nog mensen nodig die dit team komen versterken. We hopen op afgevaardigden en ambassadeurs uit de diverse kerken. Ben jij daarvoor beschikbaar? Meld je aan.

Verder zoeken we naar mensen die een maaltijd willen verzorgen of op één van de avonden een thema willen inleiden. Tenslotte hopen we dat de voorbereidingen en de toekomstige deelnemers worden gedragen in jouw gebed. 

Meer info?

Neem voor meer informatie contact op via alpha18plus@missiedordt.nl