Nieuwsberichten

Wij collecteren voor Missie Dordt

Collecteer en geef jij ook voor goed nieuws?

Om de initiatieven die onder Missie Dordt vallen in stand te houden, zijn we afhankelijk van (maandelijkse) inkomsten. Daarom zijn we een digitale collecte gestart. Graag vragen we jou om Missie Dordt ook financieel te steunen en/of om zelf digitaal te gaan collecteren.
Lees meer

Digitaal collecteren
Nu de feestdagen voor de deur staan, willen we in onze netwerken Missie Dordt extra onder de aandacht gaan brengen. Als stuurgroep van Missie Dordt hebben we doneertegels gemaakt die gedeeld kunnen worden met ieders netwerk. Deel de algemene doneertegel of laat een tegel met eigen foto maken door te mailen naar coordinator@missiedordt.nl.

De doneertegel kan je delen met je eigen netwerk via:

  • WhatsApp-status
  • Facebook en andere Social Media
  • Mail
  •  

 

We hopen hierdoor (maandelijkse) donateurs te werven, zodat de initiatieven kunnen blijven bestaan en we ook nieuwe ideeën vorm kunnen geven.

Doneren
Naast het collecteren voor Missie Dordt is dit gelijk een uitnodiging om zelf te geven voor goed nieuws. Ga naar missiedordt.nl/doneren en steun Missie Dordt met een (maandelijkse) gift.

Meer informatie?
Voor meer informatie over collecteren voor en doneren aan Missie Dordt kun je contact opnemen met Jelle ’t Lam via coordinator@missiedordt.nl of 06-82067713.