Nieuwsberichten

Veelkleurig programma Dordt Integraal Meeting

SchuldHulpMaatje, Gereja Bethel Indonesia, Week van Gebed …

Het belooft een veelkleurige avond te worden, donderdag 19 januari 2023. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom bij deze Inspiratie- en Nieuwjaarsbijeenkomst in de Zuidhovenkerk waar ontmoeting, inspiratie, vieren en delen centraal staat.
Lees meer

Carla van der Vlist, directeur van SchuldHulpMaatje Nederland zal stilstaan bij het thema van de Week van Gebed: ‘Doe goed, zoek recht’. Ds. Robbert Janssen en Pr. Fausto Tumulo spreken gebeden uit voor de stad. Gereja Bethel Indonesia Dordrecht brengt Indonesische liederen ten gehore. One New Man zingt zowel Hebreeuwse als Nederlandse liederen. Elly van Wenum geeft een presentatie over Samen Dordt en Wiebe van Horssen over Missie Dordt. De Raad van Toezicht van Dordt Integraal opent en sluit de bijeenkomst. Kortom, een veelkleurige en inspirerende bijeenkomst van eenheid in diversiteit. We zetten de belangrijkste info nog graag even op een rijtje.

Datum en tijd

Donderdag 19 januari 2023:

ü  19.30-20.00 uur: nieuwjaarsbijeenkomst

ü  20.00-21.45 uur: inspiratiebijeenkomst

Locatie en uitzending

Adres: Zuidhovenkerk (Zuidhovenlaantje 4, 3317 HX)
Uitzending: YouTube kanaal Missie Dordt 

Programma

ü  Elkaar ontmoeten

Nieuwjaarsbijeenkomst Dordt Integraal, Missie Dordt en Samen Dordt
(ontmoet leden van de RvT, RvB, stuurgroepen, kernteams en stichtingsraad)

ü  Muzikale bijdragen
Gereja Bethel Indonesia (Indonesische Gemeente)
One New Man (Messiaanse Gemeente)

ü  Gebeden voor de stad
Ds. Robbert Jansen (CGK Zuidhovenkerk)
Pr. Fausto Tumulo (Nieuw Leven Gemeente)

ü  Inspiratie ‘Doe goed, zoek recht’
Carla van der Vlist (SchuldHulpMaatje Nederland)

ü  Presentaties Missie Dordt en Samen Dordt
Terugblik op 2022
Presentatie jaarplan 2023

 Iedereen is welkom!

De meeting is bedoeld voor alle Dordtse kerken en geloofsgemeenschappen, missionaire en diaconale initiatieven en betrokkenen bij Missie Dordt en Samen Dordt. De bijeenkomst heeft een open en interactief karakter.

 In handen van …
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Raad van Toezicht (RvT) en Raad van Bestuur (RvB) van Dordt Integraal met ondersteuning van de stuurgroepen van Missie Dordt en Samen Dordt. De kernteams presenteren zich tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

 Stichtingsraad
n de stichtingsraad volgt er donderdag 23 februari 2023 om 20.00 uur een besloten stichtingsraadvergadering. Tijdens deze vergadering kunnen leden de Raad van Bestuur adviseren over het beleid, de strategie en inhoudelijke keuzes.

 Deelname
Aanmelden voor de inspiratie- & nieuwjaarsbijeenkomst is niet nodig. We laten ons graag verrassen met jouw komst. Voor de stichtingsraadvergadering worden de leden wel gevraagd om hun deelname te bevestigen via secretariaat@missiedordt.nl