Nieuwsberichten

Vakantiegeld = Missiegeld

Verander je vakantiegeld in missiegeld?!

Nu de zomer zich met rasse schreden aandient, wordt aan werknemers het vakantiegeld alweer bijna uitgekeerd. Misschien heb je voor iedere euro al een bestemming gevonden; misschien moet je nog kijken wat je met je vakantiegeld gaat doen.
Lees meer

Vakantiegeld = Missiegeld

In onze stad zijn vele kerken, initiatieven en individuen missionair actief. Dit gebeurt door jongerenwerk, straatevangelisatie, buurtgerichte activiteiten, Alpha-cursussen en ga zo maar door. Om dit werk in stand te houden hebben we de bijdragen van kerken en christenen in Dordrecht nodig. Op deze manier kunnen we het goede nieuws van Jezus Christus blijven delen met onze stadsgenoten. Hoe mooi zou het zijn als alle Dordtse christenen die hun vakantiegeld niet nodig hebben, inzetten voor de voortgang en uitbreiding van Gods Koninkrijk in Dordrecht?

Meegeven en meedoen?
Wil jij je vakantiegeld besteden aan het missionaire werk op het eiland van Dordrecht? Klik hier voor onze donatiepagina! Mocht je niet willen doneren, maar wel je talenten en tijd inzetten? Neem dan contact op met Jelle ’t Lam via coordinator@missiedordt.nl.