Nieuwsberichten

Uitnodiging van Roger Sutton voor CMD NL

Eerste landelijke City Movements Day NL

Met veel verwachting kijken we uit naar de City Movements Day op vrijdag 21 april in het Dominion Centre Amsterdam. Een dag vol met muziek, ontmoetingen, verdieping, inspiratie en netwerken. Een dag van ontmoeting met vertegenwoordigers van zo'n 40 lokale netwerken van kerken en christelijke organisaties. Ook Missie Dordt zal een bijdrage leveren.
Lees meer

Met veel verwachting kijken we uit naar de City Movements Day op vrijdag 21 april in het Dominion Centre Amsterdam. Een dag vol met muziek, ontmoetingen, verdieping, inspiratie en netwerken. Een dag van ontmoeting met vertegenwoordigers van zo’n 40 lokale netwerken van kerken en christelijke organisaties. Ook Missie Dordt zal een bijdrage leveren.

Roger Sutton, Gather Movement
Roger Sutton – leider van Gather Movement uit het Verenigd Koninkrijk is vrijdag 21 april bij de CMD in Amsterdam om zijn kennis te delen betreft het opstarten van een lokaal netwerk. Ontzettend inspirerend om van hem te leren én alle vragen die je hebt aan hem te stellen. Aanrader om hierbij aanwezig te zijn.

Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van Roger Sutton.

Ioannis Dekas, City Changers
Naast Roger Sutton – die zal spreken in de ochtend – spreekt ook Ioannis Dekas tijdens de City Movements Day in Amsterdam. Ioannis is leider van het City Changers netwerk in London en al jaren aan het bouwen aan het Koninkrijk van God in zijn stad.

Gilbert Thera en Sharon Kips
Naast deze sprekers zijn er verschillende creatieve bijdragen – in kunst, muziek, zang, teksten. Onder meer een muzikale bijdrage van Gilbert Thera en Sharon Kips. Er zijn verschillende bijdragen vanuit lokale netwerken waar je lessen uit kan trekken voor je eigen woonplaats en stands van organisaties waar je inspiratie kan opdoen.

Borrelmoment
Kortom, het programma van 10:00 tot 17:15 uur is gevuld om jou te inspireren om volgende stappen te zetten met jouw netwerk en vanaf 17:15 uur is er een borrelmoment om verbindingen te leggen tussen jouw organisatie/netwerk en één van de anderen.

Missie Dordt korting
De kosten voor deze dag zijn €60. Omdat Missie Dordt onderdeel uitmaakt van City Movements NL, is er een specifieke kortingscode voor iedereen uit ons netwerk. De code CMDlokaal10 is goed voor €10,- korting op de reguliere toegangsprijs.

Klik hier om een kaartje te kopen of bezoek de website citymovements.nl voor meer informatie.