Meld je op tijd aan voor dinsdag 21 september

Nieuwsberichten

Uitnodiging Prinsjesdagontbijt 2021

Het Prinsjesdagontbijt is een laagdrempelig, uitnodigend, inspirerend en vrijblijvend moment van ontmoeten en vindt dit jaar plaats op dinsdag 21 september van 7.00-9.00 uur bij EG Jozua (Sikkelstraat 2, Dordrecht). Het Prinsjesdagontbijt wordt in Dordrecht georganiseerd vanuit het Platform Dordtse Kerken in samenwerking met het GIDSnetwerk en de stichting Missie Dordt.
Lees meer

Het Dordtse Prinsjesdagontbijt heeft als thema:

“Opnieuw ontmoeten”

 

Wat is het programma?

Robert de Heer van Stichting Anders zal een inleiding verzorgen waarin ‘verbinding, geven en delen’ centraal zullen staan. De bijdragen worden omlijst door muziek en er is aan de ontbijttafel ruimte om standpunten uit te wisselen en om te netwerken. Ook wordt er een moment ingelast, waarbij we wensen en gebeden uitspreken voor onze stad.
 

Voor wie is het ontbijt?

De gasten zijn afkomstig vanuit vele maatschappelijke geledingen, van bedrijfsleven tot zorg en onderwijs en van kerken tot serviceclubs en sport. Het kenmerk van de deelnemers is dat zij zich verbonden voelen, vanuit een christelijke geloofsovertuiging en/of eigen levensbeschouwing, en zich willen inzetten voor de stad.
 

Hoe kun je jezelf aanmelden?

Je kunt jezelf aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt via de website van het Platform Dordtse Kerken (dordtsekerken.nl/prinsjesdagontbijt) onder vermelding van naam, organisatie en contactgegevens. De kosten voor het ontbijt bedragen € 17,50 en zijn over te maken bij aanmelding. Let op: aanmelden kan tot 14 september 2021.