Nieuwsberichten

Training Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk groeien en ontwikkelen vanuit een Bijbels fundament! Op 20 mei start een nieuwe ronde van vijf avonden met de training Persoonlijk leiderschap en de Bijbel: Bouwen aan je Levenshuis. In deze training ontwikkel je persoonlijk leiderschap met een Bijbelse basis. Sandra Doeze Jager en Aryanne Kolsters slaan in deze training met veel passie en bezieling een brug tussen de Bijbel en meest actuele inzichten vanuit de psychologie van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
Lees meer
  • Training: Bijbels gefundeerde training in persoonlijk leiderschap
  • Vijf avonden: 20 en 27 mei, 3 en 17 juni, 1 juli 
  • Tijdstip: 19.30-21.30u in een van de kerkzalen van de Wijnstok, PKN Dubbeldam
  • Door: dr. Sandra Doeze Jager (psycholoog HR en Verandermanagement, onderzoeker, coach en trainer) en Aryanne Kolsters ((Bekken)fysiotherapeut, coach en trainer)
  • Kosten: 250 euro

 

Programma

De training is een unieke mix van theoretische kennis en werkvormen waarbij ervaren centraal staat. Via het Development Compass worden innerlijke drijfveren zichtbaar, kunnen voorbeelden en spiegels in de Bijbel gevonden worden en krijg je handvatten hoe je die praktisch inzet in je eigen leven. Zo bouw je als goede rentmeesters je eigen Levenshuis, met regie en eigen verantwoordelijkheid. Eerdere deelnemers waren enthousiast over de originele mix van psychologie en theologie en over de impact op hun persoonlijke (geloofs)leven. Zelfs deelnemers met eerdere ervaring vonden in deze training nieuwe inspiratie. Er zit een aantal zeer verrassende elementen in, dus laat je uitdagen! Meer over de inhoud en de doelstellingen van de cursus lees je in de flyer als bijlage: Flyer Bouwen aan je Levenshuis

Sandra Doeze Jager & Aryanne Kolsters

Sandra Doeze Jager promoveerde in 2019 met het Development Compass en plaatste dit assessment vervolgens met Aryanne Kolsters in een Bijbels licht. Dit complementaire trainersduo heeft samen een breed palet aan skills en kunde in huis om je op weg te helpen met je Levenshuis! Met de training Bouwen aan je Levenshuis onderzoeken Sandra en Aryanne momenteel de mogelijkheden om in Dordrecht een pionierplek te starten rondom persoonlijke ontwikkeling. Met trainingen zoals deze financieren ze de ‘bouw’ hiervan. 

Aanmelden

Voor deze nieuwe ronde van de training geldt een speciale Dordtse introductieprijs van 250 euro (normale prijs 500 euro). Er is corona-proof plaats voor 10 deelnemers. De training vindt plaats in de vernieuwde kerkzalen van De Wijnstok van PKN Dubbeldam. Ook aanmelden of meer weten over deze uitdagende en verdiepende training? Lees de flyer en/of neem contact op met Sandra (s.doezejager@icloud.com) of Aryanne (aryannekolsters@gmail.com).