Nieuwsberichten

Training bouwen aan je Levenshuis weer van start!

Persoonlijk leiderschap en de Bijbel: vanaf 16 september  Na een uitdagende pilot en een succesvol vervolg in het voorjaar, start op 16 september de derde editie van de training over persoonlijk leiderschap en de Bijbel: Bouwen aan je Levenshuis. Een training gericht op persoonlijke ontwikkeling vanuit een Bijbelse basis. 
Lees meer

Persoonlijk leiderschap en de Bijbel 
Wil je je persoonlijk leven gericht vormgeven en de Bijbel daarbij betrekken? Ben je benieuwd naar je eigen leiderschapsstijl en naar wat je van de Bijbelse leiders kunt leren? Of ben je al bekend met persoonlijk leiderscahp en wil je je juist verdiepen in de koppeling met de Bijbel? 
 
Doe dan mee met deze training en ontdek hoe je geloof, (vrijwilligers)werk en privé met elkaar koppelt vanuit een Bijbels gefundeerd perspectief en vanuit een psychologische invalshoek. Ontdek hoe je meer voldoening en zingeving kunt ervaren in je leven. Hoe je doelgericht, geïnspireerd en gemotiveerd blijft in de dingen die je doet. Zonder op te branden! 
 
Training en meer info 
De training bestaat uit vijf avonden vol verrassende uitdagingen, verfrissende inzichten en praktische handvatten.

Zie voor de overige data en meer info: Bouwen aan je Levenshuis (simpsite.nl) Of neem contact op met Sandra Doeze Jager (s.doezejager@icloud.com) of met Aryanne Kolsters (aryannekolsters@gmail.com). Voel je welkom!