Nieuwsberichten

Terugblik vakantiebijbelclub

Op 20, 21 en 22 juli gingen de kerkdeuren van de Augustijnenkerk (Hof 16) in de binnenstad van Dordrecht weer wagenwijd open voor de vakantiebijbelclub.
Lees meer

Hij is Koning! 

Hij is Koning, Hij is Koning!  Luid werd er op donderdag 22 juli gezongen in de Augustijnenkerk. We hebben drie prachtige vakantiebijbelweekdagen achter de rug. Elke dag beleefden ruim 20 kinderen uit de buurt van de Augustijnenkerk in kerk het vakantiebijbelweekfeestje. En een feestje was het! Het thema “God is Koning” hebben we in de verhalen uit het Bijbelboek Esther naar voren laten komen.

De kinderen hoorden dat God Koning is over alles en iedereen. Ook al lijkt het soms dat het kwade de overhand heeft, God regeert en stuurt! We hebben gezongen, gebeden, gedankt, kronen, jurken, tunieken en een tamboerijn gemaakt en spelletjes gedaan met elkaar. Elke dag sloten we zingend af met het bekende gebed: Onze Vader die in de hemel zijt!

Dankbaar
Het waren prachtige dagen waarin kinderen kennismaakten met de bijbelverhalen over koningin Esther. Daarnaast is er veel geknutseld en zijn er ook gezellig spelletjes gespeeld. Met dank aan de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet wordt er dankbaar teruggekeken op deze mooie dagen.