Nieuwsberichten

Terugblik Beleefmarkt ‘Beleef het, believe it’

Meer dan 200 bezoekers op markt met rijke diversiteit aan initiatieven en activiteiten

Afgelopen 24 september heeft de Beleefmarkt plaatsgevonden. We kijken terug op een prachtige dag, waarin we als initiatieven van Samen Dordt en Missie Dordt elkaar konden ontmoeten en de activiteiten onder de aandacht konden brengen bij de bezoekers.
Lees meer

Op de Beleefmarkt waren verschillende zaken te beleven. Zo waren er verschillende kraampjes van initiatieven van Samen Dordt en Missie Dordt, waar de bezoekers meer informatie konden krijgen over de activiteiten en hoe ze betrokken konden raken op het initiatief.

Naast de kraampjes van de initiatieven hadden boekhandel Present en Sandra Visser een kraam, waar respectievelijk boeken en sierraden konden worden gekocht. De kinderen konden bij Sandra ook hun eigen armband maken. Op elk heel uur werden er liederen gezongen onder leiding van de Hoop-band.

Daarnaast had de Open Hof hun boekenmarkt gecombineerd met de Beleefmarkt. De opbrengst van de boekenmarkt was voor Samen Dordt en Missie Dordt. De boekenmarkt heeft het mooie bedrag van €445 opgeleverd.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Op deze wijze willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage deze dag. We hopen deze geslaagde Beleefmarkt in de toekomst een vervolg te gaan geven.