Nieuwsberichten

Stadsbrede kerstcampagne: video, kaarten en meer

Reclame voor kerstdiensten van kerken van Dordt

Niemand kan er omheen; iedere Dordtenaar is welkom in de kerk met kerst. In samenwerking met het Platform Dordtse Kerken is een stadsbrede campagne gelanceerd. Kerken en gelovigen worden gestimuleerd om buren, kennissen en vrienden uit te nodigen voor een kerstdienst. Meer dan dertig kerken zijn aangehaakt bij deze uitnodigingsactie. Dit jaar staan de woorden hoop, licht, verbinding en Jezus centraal. Bekijk en deel de campagnevideo, bestel het materiaal en doe ook mee!
Lees meer

Gratis materiaal
Kerken en individuen kunnen meedoen door:
• Kerstkaarten te verspreiden in de eigen buurt of straat;
• Posters van de campagne op te hangen;
• Eenvoudig en snel de campagnevideo te delen;
• De campagnewebsite kerkenvandordt.nl te promoten.

Wil jij gratis kaarten en posters ontvangen? Stuur een bericht naar coordinator@missiedordt.nl. Zolang de voorraad strekt.

In de media
Ook in diverse Dordtse media is er aandacht voor de kerstcampagne. Lees bijvoorbeeld meer op:
• Dordrecht.net: Kerken van Dordrecht: “Alle Dordtenaren welkom in de kerk met Kerst”
• RTV Dordrecht: Jezus op TikTok: campagne ‘Welkom in de kerk’ …

Kerstdiensten
Wil je direct naar het overzicht van de kerstdiensten in Dordt? Graag maken we jou en stadsgenoten wegwijs in het veelzijdige aanbod op de campagnewebsite kerkenvandordt.nl.

4 eurocent
De kosten van de kerstcampagne bedragen circa 4 eurocent per Dordtenaar. Voor de financiering zijn we volledig afhankelijk van giften. Wil jij ook bijdragen? Ga naar missiedordt.nl/doneren.

Meer info?
Wil je meer info of meedoen? Ga naar missiedordt.nl/welkomindekerk voor meer informatie of stuur een mail naar het projectteam via welkomindekerk@missiedordt.nl.