Nieuwsberichten

Powerkracht van de Heilige Geest

En ook op 29 mei was er weer een superkids programma waar kinderen uit Wielwijk, Crabbehof en Krispijn op af komen. En deze keer waren het er zelfs tegen de 50. We zijn enorm dankbaar dat we deze kinderen mochten vertellen dat Jezus bij het naar de hemel gaan ook ons een Powerkracht beloofde, de Heilige Geest. Met behulp van een kaarsje en een windmolentje legden we uit dat je Hem niet altijd ziet, maar dat je Hem wel kunt voelen. En dat je met een blinddoek op niet ver komt en geen goede aankomst hebt.
Lees meer

Goede aankomst

De Heilige Geest kan je superpower geven. In de activiteiten die volgden kwam dit opnieuw aan de orde. Je had Powerkracht nodig bij het touwtrekken. Met een blinddoek op koekhappen was best lastig. Daarna knutselden de kinderen een mooi windmolentje. Vervolgens zorgde een vuurtje voor heerlijk gesmolten marshmallows.
De middag werd bovendien nog gestart met het springen op een springkussen. Oftewel, het was weer dik genieten. Voor de kinderen, maar ook voor ons als medewerkers. De enthousiaste reacties van de kinderen, hun glimmende ogen en hun stralende lach maakt het de moeite meer dan waard. 

Meedoen

Als je ook mee wil doen, ben je natuurlijk van harte welkom. Of als je nou eerst graag eens om een hoekje wil kijken, dat kan natuurlijk ook. Inmiddels maken we plannen om na de vakantie aan een mooi nieuw seizoen te beginnen. 

Doe je ook mee? Of wil je bidden voor ons werk? 


Je kunt ons alle vragen stellen of aangeven dat je mee wilt doen door een mail te sturen naar superkids@missiedordt.nl

Namens het Superkidsteam