Nieuwsberichten

Onderwijsprogramma georganiseerd door Jozua

Eén van de kerken die verbonden is aan het werk van Missie Dordt is de Evangelische Gemeente Jozua. In de maand mei bieden zij een onderwijsprogramma aan met drie verschillende cursussen / onderwijsavonden. Alle programma’s bestaan uit vier avonden.
Lees meer

Programma 1 Tools bij afwijzing
Iedereen heeft te maken met afwijzing in het leven, dat kunnen we ook niet voorkomen. Het is belangrijker dat we leren hoe daarmee om te gaan. Hoe kunnen we voorkomen dat we gebukt gaan onder afwijzing? En als dat al het geval is, hoe komen we er weer bovenop? In deze workshop leer je over de geestelijke wortels van afwijzing en ontvang je tools om stappen te zetten naar een sterke identiteit als kind van God.
Deze onderwijsavonden worden verzorgd door Dirk de Boer en Johan den Boer.

Programma 2 Bijbel Bootcamp
In deze workshop ontvang je tools om Bijbelteksten beter te begrijpen. Je leert wat de samenhang en de verschillen tussen Bijbelboeken zijn, hoe je verschillende teksten kunt lezen en hoe je voor jezelf lessen uit Bijbelverhalen kunt halen.
Deze onderwijsavonden worden verzorgd door Evert Leeflang en Metta Wieringa, beiden theoloog en docent aan het Evangelisch College.

Programma 3 De Heilige Geest en jij
Wil je verder kennismaken met de Heilige Geest en leren samen te werken met Hem? Heb je vragen over hoe de Geestesgaven werken, maar ben je ook verlangend naar meer van God in je leven? In deze workshop gaan we op een ontspannen manier samen op zoek naar Hem en hoe we Zijn stem kunnen verstaan.
Deze onderwijsavonden worden verzorgd door Aderjaan van den Berg en Timon Kitsz.

Praktische informatie en aanmelding
De avonden worden gegeven op dinsdag 10, 17, 24 en 31 mei 2022
Vanaf 19.45 uur is de inloop, om 20.00 uur starten de avonden.
De kosten bedragen €25,- voor een geheel programma.
Aanmelden kan via Churchbook

We bevelen de onderwijsprogramma’s warm bij jullie aan.