Nieuwsberichten

Nieuw stuurgroeplid Missie Dordt

Louis Meijer stelt zich voor! Sinds juni maakt Louis als lid Financiën deel uit van de stuurgroep van Missie Dordt. We maken hier nader kennis met hem
Lees meer

Kun je omschrijven wie je bent?
Ik ben geboren en getogen in Zwijndrecht en ben opgegroeid in een christelijk (gereformeerd vrijgemaakt) gezin. Het betrokken zijn op andere mensen en de maatschappij heb ik van kinds af aan meegekregen van mijn ouders.

Mijn studie voor accountant administratieconsulent heb ik gecombineerd met het werkzaam zijn bij een groot accountantskantoor. Na 15 jaar accountancy ben ik overgestapt naar een softwarebedrijf waar ik sinds 2003 mede-eigenaar van ben. Naast mijn werk en gezin haal ik veel plezier uit het maken van muziek op piano/keyboard.

Ik ben bijna 30 jaar getrouwd met Jacqueline en samen hebben we twee prachtige dochters mogen ontvangen. Sinds ons trouwen zijn wij woonachtig geweest in Dordrecht, maar recent (eind maart) zijn wij verhuisd naar Hendrik-Ido-Ambacht.


Waarom wil je betrokken zijn bij het werk van Missie Dordt?
Naast dat ik altijd al kerkelijk actief ben geweest wil ik ook graag als christen midden in de maatschappij staan. Het stuurgroep-lid zijn bij Missie Dordt is voor mij een mooie manier om mijn ervaring op financieel- en administratief terrein te combineren met het uitdragen van onze christelijke missie, juist ook buiten de kerkelijke setting. We hebben een boodschap uit te dragen en die taak of opdracht vul ik graag in door mijn steentje bij te dragen aan het mooie werk van Missie Dordt. 

Wat ga je doen bij Missie Dordt?
Mijn rol betreft het beheren van de financiën van Stichting Missie Dordt en haar vele initiatieven. Als stuurgroep-lid denk ik graag praktisch mee bij allerhande vraagstukken die binnen de stuurgroep van Missie Dordt de revue passeren. Zorgen dat er een gezonde financiële basis is en blijft voor alle initiateven van Missie Dordt is een vooral praktische, maar zeker niet onbelangrijke taak. Ik zie er dan ook naar uit om me daar binnen Missie Dordt voor in te gaan zetten.
 

Contactgegevens

Wil je Louis bereiken? Mail naar: l.meijer@missiedordt.nl of financien@missiedordt.nl of bel: 06-22 963 509.