Nieuwsberichten

Missie Dordt Beleidsplan 2022-2024

Verbinden, verbreden, versterken!

Vanuit deze drie kernwoorden willen wij ons beleid in 2022-2024 vormgeven. We streven naar het intensiveren van langdurige samenwerking met kerken en actoren in de samenleving, het diversifiëren en uitbreiden van missionaire initiatieven op het eiland van Dordrecht en het bevorderen van de professionaliteit en duurzaamheid van de interne organisatie.
Lees meer

Nieuw beleidsplan
Voor de jaren 2022-2024 hebben we een nieuw beleidsplan. We verlangen naar verdere groei in de beweging van goed nieuws voor de stad. We zien uit naar het ontstaan van nieuwe bottom-up initiatieven en verdere interkerkelijke samenwerking. We ondersteunen, stimuleren en coördineren missionair initiatieven op het eiland van Dordrecht.

Strategische doelen
Voor de beleidsperiode 2022-2024 zijn de volgende strategische doelen geformuleerd:

  • Doel 1 – Verbinden: Intensiveren van langdurige samenwerking met kerken en actoren in de samenleving.
  • Doel 2 – Verbreden: Diversifiëren en uitbreiden van missionaire initiatieven op het eiland van Dordrecht.
  • Doel 3 – Versterken: Bevorderen van de professionaliteit en duurzaamheid van de interne organisatie.

Meer lezen?
Ben je benieuwd naar de uitwerking van deze strategische doelen? Bekijk de samenvatting of download het volledige plan en lees meer over ons organisatieprofiel, de organisatiestructuur, de strategische doelen, het interne beleid en financiële beleid.

Reageren?
Heb je vragen en/of opmerkingen n.a.v. het beleidsplan 2022-2024 en/of wil je een aantal geprinte exemplaren van de samenvatting ontvangen? Neem contact op met Wiebe van Horssen via bestuurder@missiedordt.nl.