Zet je in voor de wijk Sterrenburg

Nieuwsberichten

Meedoen met buurtwerk Open Hof

De Open Hof in Dordrecht is een kerk met beide benen in de wijk Sterrenburg. Missie Dordt stimuleert een beweging van christenen voor de buurt. In de wijk Sterrenburg is behoefte aan ontmoeting. Het buurtwerk van de Open Hof geeft daar invulling aan.
Lees meer

Het buurtwerk van de Open Hof kenmerkt zich als een brede interkerkelijke beweging met en voor de wijk. Woon jij in Sterrenburg (of in een andere Dordtse wijk) en wil jij je inzetten voor Sterrenburg? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! 

 

Wie zijn er nodig in het buurtwerk?

  • Een vrijwilliger voor ondersteuning en toerusting van de medewerkers; iemand die zorgdraagt voor het welzijn van de diverse vrijwilligers; iemand die regelmatig informeert of het goed gaat en haar/zijn taak naar wens verloopt.
  • Een persoon die ‘administratieve’ regelzaken voor buurtbewoners kan verzorgen (daarin mee kan helpen). Denk aan belastingaangifte, formulieren/brieven lezen en uitleggen. Of kunnen verwijzen en begeleiden naar iemand buiten de Open Hof die dat kan.
  • (Groepjes) mensen die een kleinschalige, eenmalige of terugkerende activiteit of workshop kunnen verzorgen. Denk aan schilderen, knutselen, bloemschikken, enz.
  • Iemand die het beweeg-uur voor vrouwen (mee) wil verzorgen.

 

 

Voel jij je aangesproken of twijfel je nog? Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met coördinator Chaniël Bakker via chanielbakker@msn.com of 06-40948629.