Nieuwsberichten

Meebidden voor de jeugd met YoungLife

Gebed voor kerstviering, musical, zomerkampen en jeugdleiders

Het volgende gebedsmoment van YoungLife Dordrecht zal plaatsvinden op zaterdag 16 december om 9:30 uur aan de Jasmijnstraat 26. We bidden samen voor de kerstviering op het Insula College. Verder blijven we ook bidden voor de musical, zomerkampen en meer jeugdleiders. Willeke en Caroline zijn iedere vrijdag in de pauze aanwezig op het Insula college voor een praatje of een spelletje. Op de foto zie je Willeke in gesprek en Caroline helpt bij het oefenen van het script voor de musical. Op deze manier wordt er gebouwd aan betekenisvolle relaties met de tieners. Ook zullen ze helpen bij de komende kerstviering op school. Wil jij meebidden dat zij door deze dingen de liefde van Jezus kunnen laten zien?
Lees meer

Het volgende gebedsmoment van YoungLife Dordrecht zal plaatsvinden op zaterdag 16 december om 9:30 uur aan de Jasmijnstraat 26. We bidden samen voor de kerstviering op het Insula College. Verder blijven we ook bidden voor de musical, zomerkampen en meer jeugdleiders.

Willeke en Caroline zijn iedere vrijdag in de pauze aanwezig op het Insula college voor een praatje of een spelletje. Op de foto zie je Willeke in gesprek en Caroline helpt bij het oefenen van het script voor de musical. Op deze manier wordt er gebouwd aan betekenisvolle relaties met de tieners. Ook zullen ze helpen bij de komende kerstviering op school. Wil jij meebidden dat zij door deze dingen de liefde van Jezus kunnen laten zien?

Meedoen en meer info?
Heb jij ook een hart voor tieners en een paar uur per week of per maand beschikbaar? Dan kun je het team wellicht komen versterken d.m.v. gebed, support of als jeugdleider. Een keer per maand wordt er een gebedsuurtje gehouden. Voor vragen over de gebedsmomenten kun je contact opnemen met Carin Komijn via a.c.komijn@gmail.com. Wil je meer info over YoungLife? Stuur dan een mailtje naar Caroline Witt via younglife@missiedordt.nl. Aan de website missiedordt.nl/younglife wordt nog gewerkt.