Nieuwsberichten

Masterclass Uitnodigingschallenge

Missie Dordt is ambassadeur van de Alphacursus. Wil jij leren hoe je (meer) deelnemers op je Alpha kunt verwelkomen? Meld je dan aan voor de Alpha Masterclass Uitnodigingschallenge op maandagavond 10 mei.
Lees meer

Stel je voor… je hele kerk is in beweging om mensen uit te nodigen voor Alpha, Marriage of Parenting Course. Ontzettend veel mensen leren Gods liefde kennen, versterken hun relaties en hun gezinnen. Zou dat niet fantastisch zijn?

Die ene uitnodiging voor een Alpha, Marriage of Parenting Course kan al het verschil maken in een leven. Maar we horen vaak terug dat mensen het spannend vinden om iemand uit te nodigen. We willen hier graag in helpen. Om een Alpha te kunnen geven, heb je wel deelnemers nodig. Hoe kun je ervoor zorgen dat je (meer) deelnemers op je Alpha kunt verwelkomen? Daar gaan we in deze online uitnodigingschallenge op in.

Met een paar tips, tricks en nieuwe materialen helpen we om in de weken voorafgaand aan jouw cursus op een positieve en feestelijke manier bezig te zijn met het uitnodigen voor Alpha, Marriage of Parenting Course. We helpen jou om je kerk in beweging te krijgen om mensen uit te nodigen door:

De masterclass vindt plaats op maandagavond 10 mei. We starten om 20.00 uur, maar je kunt vanaf 19.50 uur al aansluiten. De masterclass zal tot ongeveer 21.30 uur duren.

Je kunt je opgeven via de website van Alpha Nederland: https://alphanederland.org/agenda/masterclass-uitnodigingschallenge-2/

Wil jij een Alphacursus starten in Dordrecht? Neem dan contact op met Arie-Jan van der Duijn Schouten en Bertine van Leeuwen via alpha@missiedordt.nl.