Nieuwsberichten

Kliederkerk van start in de Beatrixschool

Op zondag 10 oktober gaat in Dubbeldam de Kliederkerk van start. Het betreft een programma dat zich richt op gezinnen die op een creatieve manier de Bijbelverhalen (opnieuw) willen ontdekken. Om 11 uur gaan de deuren van de Beatrixschool, Van Schendelstraat 24, open voor dit nieuwe initiatief van Missie Dordt.
Lees meer

Alle zintuigen

Op een creatieve manier kunnen jong en oud samen de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Aan de hand van workshops waar met het gezin of in groepen aan wordt deelgenomen, wordt de betekenis duidelijk. De viering is gezamenlijk en daarna genieten alle deelnemers genoten van een maaltijd die past bij het thema. Alle zintuigen worden gebruikt in deze diensten. Iedereen die dit wil ervaren is dan ook van harte welkom.

Viering 10 oktober

In de afgelopen maanden heeft een aantal deskundige vrijwilligers de Kliederkerk opgezet en de eerste plannen zorgvuldig uitgewerkt. De viering van 10 oktober staat in het teken van de kracht van David die het moet opnemen tegen Goliath. Dat is een spannend en aansprekend verhaal uit de Bijbel. Kliederkerk richt zich vooral op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd, maar ieder ander zal zich er ook zeker thuisvoelen. Kliederkerk duurt ongeveer 2 uur en zal eens per twee maanden een vervolg krijgen.

Vrijwilligers

Onder de paraplu van Missie Dordt is een samenwerking ontstaan met PKN De Wijnstok. De Beatrixschool verleent medewerking door het schoolgebouw hiervoor open te stellen. Meer vrijwilligers voor grote of kleine taken zijn nog altijd van harte welkom.

Overige data

Bij de activiteiten op deze website zijn ook de overige data van Kliederkerk te vinden.