Nieuwsberichten

Jong Dordt zoekt vrijwilligers in Krispijn

Jong Dordt wil graag haar activiteiten voor de wijk Krispijn weer oppakken door jongeren op te zoeken in de wijk. Vanuit de jongerenbus leggen we contacten met jongeren die niet of nauwelijks bekend zijn met kerk en geloof.
Lees meer

Dit is alleen mogelijk met vrijwilligers die een hart hebben voor deze jongeren. We zoeken:

  • Mensen die eens per 3 weken (of vaker) een avond de coördinerend jongerenwerker willen bijstaan om jongeren op te zoeken in de wijk met de jongerenbus.
  • Mensen die voor het werk van Jong Dordt willen dragen in meebidden en meegeven

Idee is om wekelijks een avond in Krispijn aanwezig te zijn. De tijden worden vastgesteld in overleg met het team van vrijwilligers. Het jongerenwerk van Jong Dordt is relatiegericht en inclusief. Iedereen is welkom. Gelovig, ongelovig, moslim, christen, homo, hetero, twijfelaar. We delen ons leven met jongeren. En dan gaat het over het leven in de wijk, de thuissituatie, school, hobby’s, ambities, geloof, en veel meer.Word jij vrijwilliger van Jong Dordt?Neem voor meer informatie contact op met coördinerend jongerenwerker Henry Schutte via jongdordt@missiedordt en/of maak eens kennis met het werk op een andere locatie.