Nieuwsberichten

Jaarvergadering Platform Dordtse Kerken

Missie Dordt werkt op diverse gebieden samen met het Platform Dordtse Kerken en geeft om die reden graag aandacht aan de jaarvergadering van PDK. Het bestuur van het platform hoopt op donderdagavond 18 november weer een normale jaarvergadering te kunnen houden in de Ontmoetingskerk, Slangenburg 2.
Lees meer

Tijdens de jaarvergadering wordt (financiële) verantwoording afgelegd, de balans opgemaakt en wordt naar de toekomst gekeken. Vorig jaar kon de bijeenkomst door de corona richtlijnen geen doorgaan vinden.

Het bestuur hoopt dat zoveel mogelijk mensen – zeker ook namens hun achterban – de bijeenkomst in de agenda willen zetten. De avond begint om 19:30u met een korte vesperviering en de avond wordt – zo mogelijk – afgesloten met een informeel samenzijn. 

In het bijzonder willen we op deze avond aandacht besteden aan alle vormen van ‘Open kerk’ die de afgelopen anderhalf jaar zijn ontstaan. We delen ervaringen en laten ons inspireren en bemoedigen om wegen te vinden hiermee door te gaan, ook (juist!) in tijden dat alles weer ‘normaal’ lijkt te zijn.

Locatie: Ontmoetingskerk, Slangenburg 2 (eindpunt buslijn 5 en 7)