Nieuwsberichten

Inventarisatie inloopmogelijkheden

Oproep aan kerken om informatie door te geven over inloopmogelijkheden. Missie Dordt en het Inloophuis van De Hoop GGZ maken een inventarisatie van inloopmogelijkheden voor mensen die in de zomerperiode behoefte hebben aan een moment van contact of verstilling.
Lees meer

Al langer leefde bij Missie Dordt de wens om inloopmogelijkheden van Dordtse kerken in kaart te brengen, zodat wij daarnaar kunnen verwijzen. Omdat de Hoop GGZ van 17 juli t/m 11 augustus is gesloten voor een zomerstop, verwijzen zij gasten ook graag door naar de inloopmogelijkheden van Dordtse kerken. Een dubbele reden om alle inlooplocaties in één overzicht te zetten. 

Is jouw kerk open? Geef het door!

Is jouw kerk open voor inloop? Geef het dan voor 14 juli door aan het secretariaat van Missie Dordt via secretariaat@missiedordt.nl inclusief:

  • Naam en adres van de locatie
  • Dagen, tijden en frequentie van de inloop
  • Type inloop (verstilling, ontmoeting, koffie, maaltijd)

We hopen dat met de communicatie over de inloopmogelijkheden nog meer mensen de weg naar de kerk als plek van ontmoeting weten te vinden.  

De lijst wordt gepubliceerd op de website van Missie Dordt, overhandigd aan gasten van De Hoop en verspreid middels een persbericht.