Nieuwsberichten

Het Happyweenfeest met SuperKids

Op zaterdag 30 oktober stond de kinderen in Wielwijk een mooi programma te wachten. Als alternatief voor Halloween werd in Wielwijk Happyween gevierd. In plaats van gegriezel, is Happyween juist een feest van vrolijkheid.
Lees meer

De kinderen kregen een bingokaart met plattegrond waarbij ze op zoek konden gaan naar de verschillende activiteiten in de wijk. Wanneer ze een onderdeel hadden gedaan, kregen ze een stempel op hun kaart en bij een volle kaart konden ze een cadeautje ophalen. Er werden kaarsenhoudertjes van klei geknutseld, spelletjes gedaan, pannenkoekjes gebakken en ballonfiguren gemaakt.

Ook konden de kinderen zich laten schminken, hun haren laten doen (‘raar met je haar’), zich nog vrolijker maken met gekke attributen zoals hoedjes en snorren en vervolgens op de foto gaan. Bij het verhaal kregen de kinderen kaartjes met woorden te zien zoals ‘bang’ en ‘duisternis’ of juist ‘vrolijkheid’, ‘licht’ en ‘leven’ waarbij ze moesten bedenken of dit bij Halloween of Happyween paste. De kinderen hoorden dat ze niet bang hoeven te zijn, omdat Jezus het Licht is.

Binnenkort is er weer SuperKids!

· Wat? Sport, spel, dans, toneel, muziek, Bijbelverhaal en workshops

· Voor wie? Voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd)

· Waar? Buurthuis De Andere Boeg, Piet Heynstraat 1, 3317 CC

· Wanneer? 27/11 en 18/12 en 2022: 29/1, 26/2, 26/3, 23/4, 21/5 en 18/6

· Tijd: van 13.30-15.30 uur

Meer informatie en contact: