Nieuwsberichten

Fiets de Tour d’ Orange

Op zaterdag 25 september vindt er een fietsevent over het Eiland Dordt plaats. Een event waar iedereen aan mee kan doen. Het maakt niet uit of je een ervaren wielrenner bent of dat je meedoet voor de gezelligheid, het is voor alle rijders geschikt. 
Lees meer

Vorig jaar heeft YouthForChrist Dordt de eerste editie van de Tour d’Orange georganiseerd. Veel mensen hebben hier aan meegedaan. Niet alleen een aantal enthouisaste fietsers, maar ook een terrasteam, en niet te vergeten onze burgemeester die het startschot verzorgde. 

 

Met de opbrengst van de actie hebben is een nieuwe plek voor het jongerenwerk gestart. Naast de wijken Krispijn en de Staart staat er nu ook wekelijks een jongerenbus op het Houthavenplein. Elke week kunnen jongeren elkaar en de medewerkers ontmoeten en wordt er naar elkaars verhalen geluisterd. Het is iedereen duidelijk dat ontmoetingen – zeker in coronatijd – erg belangrijk zijn.  

 

Ben jij ook blij met wat er voor en met jongeren gedaan kan worden? Het is natuurlijk altijd prettig om het werk te ondersteunen. Dat kan door je aan te melden als deelnemer of door een deelnemer te sponsoren.  

Dit kan heel eenvoudig door de pagina van Tour d’ Orange te bezoeken: https://supp.to/yfcdordrecht 

Meer info, zie de website: Jong Dordt – Missie Dordt